TRAGEDIE ÎN SPITAL. Un pacient internat s-a aruncat în cap de la etaj

149
TRAGEDIE ÎN SPITAL. Un pacient internat s-a aruncat în cap de la etaj - accident-1496391157.jpg

Articole recomandate

Un pacient internat în Secția de Chirurgie a Spitalului Județean din Focșani s-a aruncat, în noaptea de joi spre vineri, de la etajul întâi al unității medicale și a murit.


Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Județean Focșani, bărbatul avea 48 de ani și era din localitatea vrânceană Păunești. El fusese victima unei agresiuni și a ajuns la spital cu traumatism cranian închis. Bărbatul era internat la Secția Chirurgie din 31 mai, dar starea îi era bună și urma să fie externat.


În noaptea de joi spre vineri, bărbatul, care era în salon și cu alți pacienți, a deschis geamul sub pretextul că vrea să se aerisească și a sărit de la etajul întâi al clădirii direct în cap.


În urma impactului cu solul, bărbatul a suferit traumatisme incompatibile cu viața: fracturi multiple de craniu și de coloană vertebrală. 


Decesul a fost declarat, în pofida încercărilor medicilor de a-l salva.


În urma decesului, atât IPJ Vrancea, cât și Spitalul Județean din Focșani fac anchete pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs decesul.


Vrânceanul era cunoscut ca un consumator de alcool, iar atunci când era în stare de ebrietate provoca scandaluri, el intrând de mai multe ori în atenția polițiștilor.








Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6199 secunde