Tragedie într-o unitate militară din Mamaia. S-a sinucis cu arma din dotare

843
Tragedie într-o unitate militară din Mamaia. S-a sinucis cu arma din dotare - militarsinucidere-1527519500.jpg

Articole de la același autor

Ionel Pricop, un militar în vârstă de 36 de ani, din Năvodari, a murit duminică după-amiază, după ce s-a împușcat cu arma din dotare, în timp ce efectua serviciul de pază la o unitate militară din Mamaia Sat. 


Tânărul era angajat al Ministerului Apărării Naționale din 2004, iar la testarea psihologică susținută în acest an a fost declarat apt pentru serviciul militar. 


Bărbatul nu era căsătorit, iar gestul său necugetat nu poate fi explicat în cuvinte de cei care l-au cunoscut. 


Pe pagina sa de Facebook, curg mesajele de condoleanțe venite din partea prietenilor și a celor apropiați. 


Referitor la această tragedie, reprezentanții Forțelor Navale au explicat: "Astăzi (n.r. duminică), 27 mai, în jurul orei 15.20, în timpul executării serviciului de pază la U.M. 02052 Mamaia Sat, caporalul Pricop Ionel s-a împușcat cu arma din dotare. Personalul unității a anunțat imediat serviciul unic de urgență 112, iar echipajul medical chemat la fața locului a constatat decesul militarului. Conform procedurilor, cazul e cercetat de către Circumscripția Teritorială Constanța a Parchetului Militar. Pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, la nivelul unității s-a constituit o comisie administrativă, condusă de șeful de stat major al Centrului 110 Comunicații și Informatică. Militarul, în vârstă de 36 de ani, era necăsătorit, angajat al M.Ap.N. din 2004 și nu a participat la misiuni în teatrele de operații. La ultima testare psihologică susținută în anul 2018, militarul a fost declarat apt pentru serviciul militar".


Trupul neînsuflețit a fost transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzelor ce au condus la deces.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.5065 secunde