Răsturnare de situație! Arma preotului găsit împușcat aparține unui diplomat italian

705
Răsturnare de situație! Arma preotului găsit împușcat aparține unui diplomat italian - politiacriminalisti-1526636001.jpg

Articole recomandate

Informație de ultimă oră despre preotul din județul Arad care a fost găsit împușcat în cap. Surse judiciare au dezvăluit pentru România TV că arma cu care s-a împușcat preotul provine din arsenalul consulului onorific al Italiei la Arad.

Anchetatorii susțin că preotul s-ar fi împușcat în cap cu o armă furată.

Pușca îi aparținea consulului onorific al Italiei la Arad, a cărui casă fusese călcată de hoți anul trecut. Printre bunurile furate se număra și pușca cu care preotul și-a luat viața.

Locanicii povestesc că preotul ar fi împrumutat arma pentru a împușca vidrele care îi mâncau peștii din pescăria deținută de familia sa, unde a fost găsit decedat.

De altfel, polițiștii au descoperit că preotul nu deținea permis de port armă.

"Este adevărat, arma a fost furată de la consulul Italiei la Arad. Mai multe detalii nu pot fi oferite, pentru că este o anchetă în desfășurare", a arătat IPJ Arad.

Inițial, anchetatorii au exclus varianta crimei, luând în calcul două variante: sinucidere sau accident.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Ineu, Nicolae Daniel Belei, a declara că varianta cea mai plauzibilă ar fi că preotul s-a împușcat din greșeală.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.038 secunde