TRAGEDIE la Constanța. COPIL de 13 ani, lovit MORTAL de un amic la un MECI DE FOTBAL!

340
TRAGEDIE la Constanța. COPIL de 13 ani, lovit MORTAL de un amic la un MECI DE FOTBAL! - joacacopiifotbal-1371042015.jpg

Articole de la același autor

Tragedie într-o familie din Medgidia. Un băiat de 13 ani a murit, pe un pat de spital, după o lovitură primită într-un meci de fotbal cu amicii din cartier. Potrivit oamenilor legii, minorului în vârstă de 13 ani i s-a făcut rău și a fost solicitată ambulanța pentru transportarea lui la spital, fiind preluat din Medgidia, din fața judecătoriei din localitate. În ciuda eforturilor depuse, medicii nu au reușit să-i salveze viața, el decedând în cursul zilei de luni. 


Necropsia realizată a scos la iveală că moartea a fost violentă și s-a datorat unei lovituri primite în ficat, care i-a cauzat ruptura unui chist. Drept pentru care, polițiștii și procurorii s-au autosesizat și au deschis o investigație. Printre cei audiați a fost și un copil de 12 ani, rudă cu decedatul, care le-a povestit anchetatorilor că în timpul meciului de fotbal între victimă și un minor de 16 ani, Ion Z., a fost un conflict, primul fiind lovit de adolescent cu mingea. 


Astăzi, când polițiștii l-au căutat pe suspect pentru a-l audia, au descoperit că acesta dispăruse de acasă, de teamă. Între timp, însă, tânărul s-a predat oamenilor legii și a fost audiat. Pe numele lui a fost deschis un dosar penal pentru lovituri cauzatoare de moarte, dosarul fiind în atenția Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.413 secunde