TRAGEDIE la mare: Tânăr ACTOR român, component al Naționalei de Fotbal a Artiștilor, a murit ÎNECAT

139
TRAGEDIE la mare: Tânăr ACTOR român, component al Naționalei de Fotbal a Artiștilor, a murit ÎNECAT - 10980551020141594877655619349213-1376819496.jpg

Articole recomandate

Cristian Grigorescu, un tânăr de 29 de ani, component al Naționalei de Fotbal a Artiștilor, a murit înecat în stațiunea Jupiter, el fiind dat dispărut vineri, iar trupul fiindu-i adus la mal de valuri sâmbătă seară.


Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Județene Constanța, Carmen Șerbănescu, trupul tânărului a adus la mal de valuri sâmbătă, în jurul orei 18.00. Corpul neînsuflețit a fost dus la morgă pentru necropsie, iar polițiștii fac cercetări în acest caz, a precizat sursa citată. Carmen Șerbănescu a mai spus că acesta era dat dispărut de vineri.


Cristian Georgescu, în vârstă de 29 de ani, era inginer IT și component al Naționalei de Fobal a Artiștilor. Unul dintre colegii acestuia de la Naționala Artiștilor, solistul formației Alb și Negru, Kamara, a declarat pentru Mediafax că tânărul a fost lovit de un val puternic, a plutit pe apă câtva timp, însă salvamarii nu au putut ajunge la el.


"L-au găsit. Avem oameni acolo. (…) Incidentul s-a întâmplat ieri (n.r. - vineri), l-a lovit un val, a plutit, erau valuri foarte puternice, iar salvamarii nu au putut ajunge la el", a spus Kamara.


Turiștii aflați pe litoral în această perioadă nu au voie să se scalde în Marea Negră din cauza valurilor mari, ca urmare a vântului puternic, salvamarii arborând în acest sens steagul roșu, anunță realitatea.net.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8048 secunde