DUMINICĂ NEAGRĂ pe șoselele din România. 7 oameni au MURIT în 3 accidente GRAVE, două în CONSTANȚA

228
DUMINICĂ NEAGRĂ pe șoselele din România. 7 oameni au MURIT în 3 accidente GRAVE, două în CONSTANȚA - ambulantatargamedicismurdfatales-1376810206.jpg

Articole recomandate

Șapte oameni au murit în trei accidente rutiere grave produse în această dimineață. O altă persoană a ajuns în stare gravă la spital. Două dintre accidente s-au produs în județul Constanța, iar celălalt în Mureș. Trei tineri au ars de vii după ce mașina lor s-a izbit de un copac și a luat foc, iar alte trei persoane au murit într-un carambol. 




Trei tineri din județul Constanța, cu vârste cuprinse între 19 și 35 de ani, mergeau de la discotecă înspre casă. Potrivit martorilor, șoferul a pierdut controlul volanului, iar mașina s-a oprit într-un copac de pe marginea drumului. Imediat, autoturismul a luat foc.


Tot în județul Constanța, o persoană a fost prinsă între fiarele contorsionate ale mașinii, în urma unui impact cu un alt autoturism.


Un alt accident grav s-a produs în această dimineață pe DN 15, în județul Mureș. O dubă care transporta marfă nu a acordat prioritate și s-a ciocnit cu două mașini care circulau regulamentar. Trei persoane au murit pe loc, iar o alta se zbate între viață și moarte la Spitalul din Târgu Mureș.


Polițiștii au deschis dosare de cercetare penală. Oamenii legii vor stabili care au fost cauzele producerii acestor tragedii, scrie realitatea.net.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3281 secunde