Accident rutier GRAV pe bd. Aurel Vlaicu. Șoferul era BEAT!

3332
13
Accident rutier GRAV pe bd. Aurel Vlaicu. Șoferul era BEAT! - accidentovidiu1-1376562063.jpg

Articole de la același autor

Un bărbat a ajuns în stare critică la spital, în noaptea de miercuri spre joi, după ce a fost lovit de un autoturism. Cozmin Ștefan, de 30 de ani, conducea o Skoda pe bulevardul Aurel Vlaicu. Ajungând în dreptul blocului M1, bărbatul l-a accidentat pe Aurel Dănel, de 32 de ani, care se afla pe partea carosabilă, lucrând la marcajele care delimitează cele două sensuri de mers. Acesta a fost lovit și prins la mijloc între Skoda și un alt autoturism, care circula regulamentar. 


În urma impactului deosebit de puternic, bărbatul a ajuns la spital în stare critică, aflându-se în comă indusă. Din nefericire, acestuia i se vor amputa ambele picioare. Șoferul Skodei a fost testat cu etilotestul, rezultând o valoare de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost dus la spital pentru recoltarea de probe biologice, rezultatul fiind de 2 mg/l alcool pur în aerul expirat.


Comentează știrea

13 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
ion
15 august 2013
cet

un smekeras de cet care nu o sa pateasca nimic...

George
16 august 2013
betivi la volan

la racoare pentru 2 ani si fara carnet de conducere pt restul vietii !

irunami
16 august 2013
CAT TIMP PERMISELE DE CONDUCERE SE VOR DA PE BANI-1 X LEGAL-SCOLILE AUTO VOR SA AIBA CAT M. MULTI CLIENTI INDIFERENT CE DOBITOCI SCOT PE BANDA RULANTA SI 2-ILEGAL PRIN SPAGI,VOM AVEA MEREU ACICIDENTE SI SOFERI INCONSTIENTI SAU CRIMINALI

De altfel ce sa ne miram?? politia rutiera ,r.a.r. si unii instructori auto(fosti militieni , ,securisti,politisti rutieri) ,care verifica ce fac absolventii scolilor auto-multi niste imbcili sau fara aptitudini,sunt un apendice al politiei romane,asa ca de ce nu ar fi si ei corupti sau nesimtiti(adica nesimtire crasa in a elibera permise pe bani unor persoane violente) ?

DANEL
16 august 2013
ANCUTA

ACEST OM A PRODUS O DURERE DE NEDESCRIS IN FAMILIA MEA. MI-A NENOROCIT PENTRU TOT RESTUL VIETII FRUMUSETEA DE FRATIOR, FALNICUL, IUBITUL MEU FRATIOR, PUTEREA NOASTRA SI AERUL NOSTRU PENTRU CA NOI PRIN EL RESPIRAM !!! DE CE A TREBUIT SA-L ALEAGA TOCMAI PE AL MEU FRATIOR???!!! ORICUM MI-A NENOROCIT INTREGA FAMILIE, MAMA MEA ESTE IN SPITAL, FRATIORUL MEU A RAMAS FARA PICIORUSELE LUI FRUMOASE SI MI L-A MUTILAT PT TOT RESTUL VIETII !!! MERITA ACEEASI SOARTA CA CEA A FRATIORULUI MEU SAU POATE CHIAR MAI RAUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!

Debus
17 august 2013
praf

Am fost de fata si omul era praf. A vrut sa fuga, dar la cat de beat era nu mai stia pe unde sa o ia. Imi pare rau sa aflu din ziare ca oameni nevinovati vor ramane cu probleme pe viata din cauza unor astfel de specimene. Colegii de la marcaje erau toti in lacrimi, chiar si dupa accident, erau intinsi pe marginea strazii plangand. Baiatul asta a gresit si cu siguranta nicio pedeapsa nu se va ridica la raul pe care l-a produs. Multa putere familiei.

daniel
17 august 2013
.

Imi pare foarte rau pentru ce sa intamplat,am ramas socat knd am vazut,cum poate sa se mai urce la volan dak a baut? De ce a trebuit sa se intample asa? A distrus o familie intreaga,dar lasa k dumnezeu nu doarme. O sa pateasca de 10 mai rau de ce a facut el

neferu viorel
17 august 2013
viorel

Nu se poate durere mai mare suntem distrusi suferim alaturi de familie. De ce atata suferinta? De ce a trebuit sa i se intample tocmai lui,care nu a deranjat niciodata pe nimeni. Regretam foarte mult ce sa intamplat

sanda_dode
17 august 2013
accident aurel danel

ne pare foarte rau pentru ce sa intamplat nu ne vine sa credem am vrea sa nu fie adevarat sa fie un vis urat .ii doresc sanatate putere sa treaca peste acest necaz atat el cat si mama sotia frati si copilasi lui .soferi nu va mai urcati bauti si fara experienta la volan ca produceti suferinta semenilor vostri puneti rana pe inima pt toata viata ,

DANEL
17 august 2013
niciodata nicio pedeapsa nu va fi suficienta pentru acest OM daca il pot numi OM !!!

NICIODATA, DAR NICIODATA !!!...NICIO PEDEAPSA NU VA FI SUFICIENTA PENTRU ACEST ''OM'' !!! FRATIORUL MEU, ''SURIOARA MEA FRUMOSA CU GENE LUNGI SI INTOARSE'' CUM II SPUNEAM EU...PT CA STA MAI MULT DECAT O FATA IN OGLINDA PANA-SI FREZA PARUL, A RAMAS NENOROCIT PE VIATA CU O DISABILITATE PE CARE EU ZIC CA NU AR FI MERITAT-O!!! MULTUMESC CELOR CE NE CUNOSC PT REGRETE. SI VOI LUPTA PT EL CA SA-I REDAU PICIOARELE INAPOI , ASA CUM AM LUPTAT SI AM MUNCIT NUMAI PT EL. DACA AS PUTEA DA TIMPUL INAPOI, M-AS PUNE EU IN LOCUL LUI PT CA EL ESTE CEA DE-A DOUA IUBIRE A MEA DUPA COPILASUL MEU DE APROAPE 2 ANI.

mirela(vasile)
17 august 2013
rizon

Ne pare foarte rau de ceea ce am vazut ca i sa intamplat tocmai unui om nevinovat,fara greseli.E pacat de el,e baiat tanar si acum fara picioare e mult mai greu.Acesti soferi ar trebui pusi la zid si impscati pentru aceste crime produse de ei pentru ca au nenorocit o familie tanara,cu copii care constientizeaza ce s-a intamplat cu tatal lor.

13 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5494 secunde