TRAGEDIE! O fată de 12 ani, singură acasă, A MURIT ELECTROCUTATĂ la mașina de spălat

321
TRAGEDIE! O fată de 12 ani, singură acasă, A MURIT ELECTROCUTATĂ la mașina de spălat - smurd-1469867163.jpg
O fată de 12 ani, din localitatea vasluiană Banca, a cărei mamă este plecată la muncă în străinătate și al cărei tată era la serviciu, a fost găsită moartă în casă, după ce s-a electrocutat la mașina de spălat, trupul copilei fiind găsit chiar de către tatăl său.


Potrivit reprezentanților Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Vaslui, copila a fost găsită moartă în locuință, vineri seară, lângă mașina de spălat, chiar de către tatăl său, în momentul în care acesta s-a întors de la serviciu, un abator din comuna Banca, scrie News.ro.

Bărbatul a sunat la numărul de urgență 112, însă echipajul ambulanței deplasate la intervenție nu a putut decât să constate decesul fetei de 12 ani.

"Din cele constatate la fața locului de către echipajul medical, copila era moartă încă din cursul zilei, lângă mașina de spălat. În consecință, Poliția a preluat cazul pentru a elucida condițiile în care s-a petrecut decesul", a declarat, sâmbătă, purtătorul de cuvânt al SAJ Vaslui, Dan Ungureanu.

Tatăl fetei de 12 ani a spus polițiștilor că soția sa este plecată la muncă în străinătate și mai are acasă încă trei copii. Din câte se pare, copila, în lipsa mamei, se mai ocupa și de treburile gospodărești, fiind electrocutată în momentul în care spăla rufe la mașină


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5212 secunde