TRAGEDIE RUTIERĂ, DIN CAUZA UNEI DEPĂȘIRI PERICULOASE! Doi morți și cinci răniți. Sunt implicați și membri ai staff-ului unei echipe de fotbal

1813
TRAGEDIE RUTIERĂ, DIN CAUZA UNEI DEPĂȘIRI PERICULOASE! Doi morți și cinci răniți. Sunt implicați și membri ai staff-ului unei echipe de fotbal - foto15800x445-1510214492.jpg

Articole recomandate

Două persoane și-au pierdut viața și alte cinci au fost rănite în urma unui accident produs miercuri seară pe drumul național 21, în județul Călărași, unde un autoturism care a intrat în depășire s-a ciocnit frontal pe contrasens cu un microbuz. În accident au fost implicați membri din staful echipei de liga secundă Dunărea Călărași.


Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, Ramona Tudor, accidentul s-a produs în afara localității Drajna.

Șoferul unui autoturism Dacia Logan a intrat în depășirea altui autovehicul fără a se asigura, iar pe contrasens mașina acestuia s-a ciocnit violent cu un microbuz cu opt locuri, care circula regulamentar.

În urma impactului, două persoane aflate în autoturism au murit, iar o a treia a fost rănită. De asemenea, patru pasageri aflați în microbuz au fost și ei răniți. Polițiștii au stabilit că microbuzul nu era unul care face curse regulate de transport persoane.

În urma accidentului, IPJ Călărași a deschis dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Clubul Dunărea Călărași a anunțat că în accident au fost implicați și membri ai staff-ului echipei de fotbal.

"În această seară, la întoarcerea de la meciul disputat la Brăila, o mașină aparținând clubului nostru în care se aflau membrii stafului tehnic a fost implicată într- un tragic accident rutier. Componenții echipei noastre sunt în stare stabilă și sunt supuși unor investigații la Spitalul Județean Călărași", a anunțat clubul Dunărea Călărași.

Dunărea Călărași a remizat, miercuri, la Brăila, cu Dacia Unirea, scor 1-1, în etapa a 16-a a Ligii a II-a, scrie adevarul.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5888 secunde