TRAGEDIE RUTIERĂ LA CONSTANŢA! Un om a murit şi altul a fost rănit, după ce două maşini au intrat în coliziune

4864
TRAGEDIE RUTIERĂ LA CONSTANŢA! Un om a murit şi altul a fost rănit, după ce două maşini au intrat în coliziune - smurd487808381644576656-1677658847.jpg
O persoană a murit şi alta a fost rănită, într-un accident rutier care a avut loc, miercuri dimineaţă, în judeţul Constanţa şi în care au fost implicate două autovehicule.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea a anunţat că pompierii au fost solicitaţi să intervină, miercuri, la un accident rutier petrecut pe DN 2A, în localitatea Vadu Oii.


În eveniment fuseseră implicate un autoturism şi o dubiţă, iar o persoană era încarcerată. La faţa locului s-au deplasat două autospeciale, un echipaj SMURD şi o ambulanţă a Serviciului Judeţean.


În urma accidentului o persoană şi-a pierdut viaţa, iar a doua victimă a fost preluată de echipajul SMURD şi transportată la UPU Hârşova pentru îngrijiri medicale.


Ce spune Poliţia Constanţa despre acest accident 


La data de 1 martie a.c., în jurul orei 06.15, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că pe DN2A, la ieșire din orașul Hârșova, s-a produs un accident rutier.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat faptul că impactul s-a produs între un autoturism și o autoutilitară, conduse de doi bărbați, de 39 de ani, respectiv de 24 de ani.

Cele două vehicule circulau din sensuri opuse și s-au lovit frontal.

În urma accidentului a rezultat decesul bărbatului care conducea autoturismul. Conducătorul auto aflat la volanul autoutilitarei a fost ușor rănit.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8998 secunde