TRAGIC. Fata strivită de microbuzul morții era elevă la Constanța și venea la liceu

Miercuri, 15 Ianuarie 2020
5107
Fata moartă în accidentul de la azi dimineață de la Topraisar era elevă la Liceul Tehnologic "Gheorghe Miron Costin" din Constanța și venea la liceu, la cursuri, împreună cu o colegă.

"Astăzi, în jurul orei 11, am fost informați telefonic de către directorul Liceului Tehnologic Gheorghe Miron Costin Constanța despre un accident rutier pe drumul Topraisar – Amzacea, în care a fost implicat un mijloc de transport în comun. Din datele pe care le avem până în prezent putem confirma că, în microbuzul respectiv se aflau două eleve de clasa a XI-a, navetiste, care se îndreptau spre instituția de învățământ, pentru a participa la orele de curs. Conform declarațiilor directorului liceului, una dintre eleve a decedat", au anunțat reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Constanța.

Cealaltă elevă a fost transportată la spital. "Este un eveniment regretabil și gândurile noastre se îndreaptă către familia îndoliată căreia îi transmitem sincere condoleanțe în aceste momente dificile", a declarat inspectorul școlar general, prof. Sorin Mihai.Pagina a fost generata in 1.0181 secunde