TRAGIC. Fata strivită de microbuzul morții era elevă la Constanța și venea la liceu

5157
TRAGIC. Fata strivită de microbuzul morții era elevă la Constanța și venea la liceu - ddd-1579092852.jpg
Fata moartă în accidentul de la azi dimineață de la Topraisar era elevă la Liceul Tehnologic "Gheorghe Miron Costin" din Constanța și venea la liceu, la cursuri, împreună cu o colegă.

"Astăzi, în jurul orei 11, am fost informați telefonic de către directorul Liceului Tehnologic Gheorghe Miron Costin Constanța despre un accident rutier pe drumul Topraisar – Amzacea, în care a fost implicat un mijloc de transport în comun. Din datele pe care le avem până în prezent putem confirma că, în microbuzul respectiv se aflau două eleve de clasa a XI-a, navetiste, care se îndreptau spre instituția de învățământ, pentru a participa la orele de curs. Conform declarațiilor directorului liceului, una dintre eleve a decedat", au anunțat reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Constanța.

Cealaltă elevă a fost transportată la spital. "Este un eveniment regretabil și gândurile noastre se îndreaptă către familia îndoliată căreia îi transmitem sincere condoleanțe în aceste momente dificile", a declarat inspectorul școlar general, prof. Sorin Mihai.Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.29 secunde