Video VIDEO: Accident grav la Constanța. DOUĂ PERSOANE AU MURIT. Drumul DN38 - Topraisar este COMPLET BLOCAT

13169
VIDEO: Accident grav la Constanța. DOUĂ PERSOANE AU MURIT. Drumul DN38 - Topraisar este COMPLET BLOCAT - accmicrobuz-1579075712.jpg

Articole de la același autor

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN38 Constanța – Negru Vodă, la intrarea în localitatea Topraisar dinspre Amzacea, județul Constanța, un microbuz s-a răsturnat – pe fondul neadaptării vitezei la condițiile unui carosabil alunecos – în decor. Drumul este blocat. Pe carosabil sunt semnalate porțiuni acoperite cu polei. De asemenea, se circulă în condiții de ceață densă.

Reamintim că în accident au fost înregistrate opt victime, din care două au rămas blocate sub microbuzul răsturnat. Acestea au fost scoase în urmă cu puțin timp de pompierii de la Descarcerare, însă, din păcate, nu au mai putut fi salvate.

UPDATE: Iată și comunicatul Poliției:

Polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au fost solicitați să intervină, în jurul orei 08.50, la un accident rutier care a avut loc pe DN 38, la km 19+500m, în afara localității Topraisar, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile meteo nefavorabile, respectiv ceață densă și carosabil umed.


În accident a fost implicat un microbuz care efectua curse regulate de transport persoane, pe relația Negru Vodă – Constanța, conducătorul auto pierzând controlul direcției de mers și răsturnându-se în afara părții carosabile. În urma accidentului rutier, un bărbat și o femeie au decedat la fața locului iar 20 de pasageri au fost transportași la spital cu vătămări corporale pentru îngrijiri medicale.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5818 secunde