Traian Băsescu, la bordul navei amiral a Gărzii de Coastă

641
3
Traian Băsescu, la bordul  navei amiral a Gărzii de Coastă - basesculabordulnaveistefancelmar-1375019409.jpg

Articole de la același autor

Președintele Traian Băsescu, aflat în vacanță la Neptun, a făcut, sâmbătă, 27 iulie, o vizită la bordul navei vedetă a Gărzii de Coastă "Ștefan cel Mare". Fotografii de la întâlnirea dintre președinte și echipajul navei au fost postate, în această dimineață, pe o rețea de socializare, cu următorul mesaj:

"Întâlnire-surpriză pe mare. Aflat în misiune ieri după-amiază (n.r. sâmbătă, 27 iulie), în largul Mării Negre, cu destinația coasta de sud a Italiei, echipajul navei Ștefan cel Mare a Poliției de Frontieră a avut parte de o întâlnire-surpriză. Marinarii au văzut în depărtare o șalupă pe care, așa cum se face, au salutat-o din sirenă. Șalupa a răspuns marinărește și s-a apropiat de navă, când, ce să vezi! La cârmă se afla chiar președintele Traian Băsescu. L-au invitat să urce la bord și i-au prezentat nava. Echipajul i-a oferit o șapcă având însemnele navei. La plecare, președintele și comandantul (n.r. cms. Cătălin Paraschiv) și-au dat mâna și și-au urat reciproc «Vânt din pupa!»". 

Comentează știrea

marius
29 iulie 2013
surpriza?

nu-mi dau seama cat de proshti ne consideratzi dar presupun ca destul de mult. adica base s-a intalnit intamplator cu nava amiral a garzii de coasta......nimeni nu shtia ca base e pe mare cu shalupa iar aia de la garda de costa au decis deodata sa iasa cu cea mai tare barca a lor sa controleze barcutze pe mare....ca aveau ceva motorina in plus neprinsa in buget. basishtilor!

noni
29 iulie 2013
ca la desene animate

Corecta observatia anterioara. Adica daca iau si eu o barca gonflabila, ma poarta vantul in larg si ma intersectez cu nava amiral care era in drum spre Italia, trag o basina, ei ma saluta, oprim amandoi, sunt invitat pe nava, primesc o sapca, dau o tura cu vaporul si apoi ma intorc la gogosica mea urandu-le vant din pupa ??? O zi normala pentru orice cetatean....a devenit ceva banal pt noi toti....cand faceam noi din astea.... !!!! Tare, tare prosti ne cred unii....

Cupsa
29 iulie 2013
Ce aschimodie de om...

Cum se uita aschimodia asta si nu intelege nimic , ptr ca s-au schimbat multe lucruri la noile nave. Nu cum ii minte betivanul turnator la CI , cum aducea el nava in port... In realitate, pilotul facea asta cu ajutorul ofiterului cu navigatia , aschimodia "avand deja la bord o sticla de whiskey"... Tara de prosti si slugi care au ales un terchea-berchea, un circar si mincinos , fara cultura , rau la suflet si cu un aspect jalnic (mascariciul de la primarie este Alain Delon pe langa cocosatul asta...) , preocupat doar de imbogatirea celor doua proaste de fete !!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.2282 secunde