Concurs Trei angajați ai CFR, cercetați penal

461

Articole de la același autor

Trei angajați ai CFR sunt cercetați în stare de libertate de Poliția Transporturi Constanța pentru comiterea infracțiunilor de înșelăciune, fals în înscrisuri sub semnătură privată și înșelăciune, în forma complicității.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța, subcomisar Cerasela Miron, oamenii legii au decis, la data de 22 ianuarie a.c., începerea urmăririi penale împotriva lui Sevinci Emin, de 39 de ani, din Medgidia, care, în cursul anului 2005, în calitate de angajat la Revizia de Vagoane Medgidia, a întocmit în fals 12 declarații și a obținut bonuri de transport lemne CFR în regim compensat 75%, conform contractului colectiv de muncă pe 2005.
Polițiștii spun că, din aceste bonuri, Sevinci a folosit în interes personal trei bonuri de transport lemne, cu acceptul verbal al lui Gheorghe Manțu, de 47 de ani, din Tulcea, și Gheorghiță Petrea, de 37 de ani, din localitatea Babadag, județul Tulcea, ambii lucrători în cadrul CFR. Astfel, a fost cauzat un prejudiciu de 1.265 lei, care a fost recuperat ulterior.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.4676 secunde