TREI BĂRBAȚI ȘI-AU PUS CAPĂT ZILELOR, LA CONSTANȚA. UNUL S-A SPÂNZURAT DE CLOPOTNIȚA CAPELEI

2670
2
TREI BĂRBAȚI ȘI-AU PUS CAPĂT ZILELOR, LA CONSTANȚA. UNUL S-A SPÂNZURAT DE CLOPOTNIȚA CAPELEI - tragediedupatragedie11466183511-1468482354.jpg
Trei bărbați s-au spânzurat în județul Constanța în mai puțin de 24 de ore. În această dimineață, medicii au fost solicitați prin 112 să intervină în localitatea Lumina, acolo unde un bărbat de 59 de ani s-a spânzurat. Cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru bărbat, care a fost găsit fără suflare. Tot în această dimineață, la Valea Seacă, un alt bărbat a ales să-și pună capăt zilelor prin aceeași metodă. Acesta s-a spânzurat de clopotnița capelei din cimitirul localității. De asemenea, aseară, oamenii legii din Cernavodă au găsit un bărbat spânzurat. 

Comentează știrea

legi proaste pt pacienti, bune doar pt medici
14 iulie 2016
nu- i intereseaza ca un pacient poate nu trece cu anii pe la medic, ei isi iau banii

Vinovatii sunt medicii lor de familie care nu reusesc sa-si dea seama de o depresie. Nu-i intereseaza pacientii decat ca numar. Dati-i in judecata pt mal praxis si veti castiga.

Emil
14 iulie 2016
Ciudat...

O tara ca Romania,care dupa merea revolutie a reusit sa retehnologizeze industria,sa imbunatateasca sistemul de exploatare agricol,sa creasca nivelul de trai al populatiei peste cel al Ungariei Poloniei,Cehiei la un loc,are din pacate si oameni care s-au saturat de bine. Pai al noi vin la munca suedezi,danezi,germani,italieni, sa aiba grija de batranii de aici,ca tineretul face cariere importante si se distreaza,avem salarii un pic peste nivelul mediu European si mai cresc,de ce sa-ti iei viata?!!! Avem niste conducatori de inestimabile valoare,niste exemple pentru tot pamantul,avem de toate,de ca sa intri in depresie? Ce,suntem amarati ca occidentalii care vin la noi sa cerseasca si sa fure din buzunare?!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 11 Martie 2016
Stire din Eveniment : Bărbat spânzurat, la Hârșova
Vineri, 05 Iunie 2015
Stire din Eveniment : Val de sinucideri la Constanța
Pagina a fost generata in 0.7122 secunde