Trei incendii de vegetaţie, în doar două zile!

138
Trei incendii de vegetaţie, în doar două zile! - incendiuvegetatieuscataslobozia-1650274397.jpg
În data de 15 aprilie a.c., în jurul orei 14:20, salvatorii din cadrul Detașamentului de pompieri Slobozia, au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o anexă (magazie de materiale), în satul Crunți, comuna Reviga. Un echipaj de salvatori, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă s-a deplasat de urgență la locul solicitării.
 

A ars material lemnos pe o suprafață de cca. 25 metri pătrați și astereala din lemn de la acoperișul magaziei. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost fumatul în locuri nepermise sau fără respectarea normelor.

În data de 16 aprilie a.c., un echipaj din cadrul Stației de pompieri Fetești, a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată, produs în municipiul Fetești. Au ars aproximativ 200 de metri pătrați de vegetație uscată și gunoi menajer. Cauza probabilă de aprindere a fost jocul copiilor cu focul.

În data de 16 aprilie a.c., un echipaj din cadrul Detașamentului de pompieri Slobozia, a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată, produs în municipiul Slobozia. Au ars aproximativ 500 de metri pătrați de vegetație uscată. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.



foto: ISU Ialomiţa


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6316 secunde