Trei nave militare japoneze vor acosta, vineri, în portul Constanța

388
Trei nave militare, aparținând Forțelor Navale de Autoapărare din Japonia, vor sosi vineri în portul Constanța în cadrul unei vizite oficiale ce va dura trei zile.
Navele-școală "Kashima", "Shimayuki" și "Yuugiri" se află sub comanda contraamiralului Masao Kawamura și au la bord cadeți ai Institutului Forțelor Navale de Autoapărare și echipaje totalizând 710 militari.
Vizita celor trei nave în țara noastră se desfășoară pe fondul aniversării a 50 de ani de la reluarea relațiilor diplomatice dintre Japonia și România.
Programul escalei cuprinde întâlniri cu autoritățile locale, precum și vizitarea Academiei Navale "Mircea cel Bătrân", Șantierului Naval Constanța și a unor obiective turistice.
Sâmbătă, 20 iunie, în intervalul orar 9.30-11.00 și 13.30-16.00, cele trei nave japoneze, acostate la Dana Pasageri a portului Constanța, vor putea fi vizitate de populația civilă, iar începând cu ora 19.00, Fan-farele Militare ale Forțelor Navale din Japonia și România vor concerta pe faleza Cazinoului din Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2861 secunde