Un șofer a ajuns la spital din cauza neatenției altuia

830
Ieri după-amiază, în jurul orei 17, o persoană a fost rănită într-un accident rutier produs pe DN 2A, în afara localității Ovidiu.
Potrivit lucrătorilor Serviciului Poliției Rutiere Constanța, Nicolae Stavreston, de 53 de ani, din localitatea Poiana, se afla la volanul unui autoturism marca Dacia, cu numărul de înmatriculare CT-22-VIK, și circula dinspre localitatea Ovidiu spre Mihail Kogălniceanu. În dreptul km 196, el a încercat să întoarcă mașina peste marcajul dublu longitudinal continuu, fără să se asigure, intrând astfel în coliziune cu un autoturism marca Daewoo Matiz, cu numărul de înmatriculare B-65-FKB, condus regulamentar, din sens opus, de Vasilică Georgel Panait, de 24 de ani, din Slobozia.
În urma accidentului rutier a fost transportat de urgență la spital cel de-al doilea șofer, rămânând internat cu traumatism forte antebraț stâng.
Cercetările polițiștilor continuă cu privire la stabilirea condițiilor în care s-a produs accidentul, după toate indiciile existând premisele ca șoferului ne-atent, respectiv Nicolae Stavreston, să-i fie întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3387 secunde