Ieri dimineață, lângă Nicolae Bălcescu

Trei victime într-un accident în care au fost implicate patru autoturisme

2011
Patru autoturisme au fost implicate într-un accident rutier și trei persoane au fost rănite, ieri dimineață, în jurul orei 8, în afara localității Nicolae Bălcescu, din cauza unui șofer neatent.
Potrivit lucrătorilor Serviciului Poliției Rutiere Constanța, totul s-a întâmplat pe DN 2A, în afara localității Nicolae Bălcescu, din cauză că Ion Răzvan, de 19 ani, din Ilfov, care se afla la volanul unui autoturism marca Volkswagen și circula dinspre Constanța spre Nicolae Bălcescu nu a păstrat distanța în mers față de autoturismul din fața sa. Din acest motiv, mașina condusă de el a intrat în coliziune cu un autoturism marca Dacia, condus de Virgil Păunescu, de 30 de ani, din București, care circula în aceeași direcție de mers. Dacia a fost proiectată pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un Audi, condus de Puiu Avramescu, de 50 de ani, din Câmpina, care se îndrepta spre Constanța. Acesta din urmă a acroșat, la rândul lui, un alt autoturism, condus de Lucian Sorin.
În urma accidentului au fost răniți și transportați la spital Virgil Păunescu, Gabriela Avramescu, de 51 de ani, și Doina Bugoiu, de 50 de ani, ultimele două din Câmpina și pasagere în autoturismul Audi. Pentru că prezentau răni care presupuneau o atenție mai deosebită, medicii au dispus internarea doar a victimelor Păunescu și Bugoiu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4468 secunde