Truse de geometrie contrafăcute

141
Ofițerii Gărzii de Coastă au efectuat, joi, un control la două containere sosite în Punctul de Trecere a Frontierei Constanța Sud Agigea. Marfa era adusă din China și urma să ajungă la două societăți comerciale din județul Maramureș, respectiv Vâlcea.

"În urma controlului, au fost descoperite 33.000 de seturi de geometrie și 800 de componente electronice inscripționate cu numele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute, cu o valoare totală de aproximativ 710.000 lei dacă ar fi fost originale. Bunurile în cauză au fost indisponibilizate de către lucrătorii vamali și predate pe bază de proces-verbal la comisionari vamali", a declarat cms. șef Adrian Burcea, purtătorul de cuvânt al Gărzii de Coastă.

Administratorii societăților comerciale, un bărbat de 53 de ani, din Baia Mare, și un altul de 39 ani, din Râmnicu Vâlcea, s-au ales cu dosar penal pentru comiterea infracțiunii de punere în circulație, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înre-gistrată pentru produse identice sau similare și care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 02 Septembrie 2015
Stire din Eveniment : Velier la un pas  de scufundare
Pagina a fost generata in 0.3844 secunde