Tudorel Dogaru, noul șef al mascaților din Constanța

586
4
Tudorel Dogaru, noul șef al mascaților din Constanța - dogaru-1366918365.jpg

Articole de la același autor

La sediul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța s-a desfășurat, ieri, concursul pentru ocuparea funcției de șef al Serviciului Acțiuni Speciale. 

La concurs au participat comisarul șef Tudorel Dogaru, șeful Biroului Accidente Rutiere din cadrul Serviciului Rutier Constanța, și subcomisarul Adrian Cerneagă, împuternicit - șef Serviciul Acțiuni Speciale Constanța. 

În urma concursului, a fost declarat admis comisarul șef Tudorel Dogaru, care a obținut nota 9,12.

Comentează știrea

gigi
26 aprilie 2013
""noul" sef

Suntem o tara de cacat!!! Cu un DNA supercorupt si cu sefi din politie la fel. Toata lumea stia ca Dancu va fi pus sef la inspectorat, toata lumea stia ca Dogaru va fi sef la mascati si DNA ul doarme! Toti politistii stiu cat de corupti sunt astia doi si DNA ul DOARME! Dancu a obligat agentii sa faca rapoarte de detasare ... Ultimul sa stinga lumina! ...

Se știe
26 aprilie 2013
Felicitari

Felicitari,lăsați prostii sa latre,va pup.Familia e bine?

FNU
27 aprilie 2013
Felicitari

O functie obtinuta pe merit , toate cele bune iti doresc .

boncas
27 aprilie 2013
pt gigi

pai si ce bai gigi astia nu trebuiau sa mai candideze la nicio functie numai pentru ca sunt fin si nas? exista vreo lege care interzice asta sau este stipulat undeva ca e vreo incompatibilitate? lasa bai ca poate chiar fac treaba, nu le-ai dat nicio sansa, ce te superi asa? stai pe toate forumurile cu acelas msj, nu inteleg ce vrei sa demonstrezi.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6634 secunde