Turist aflat pe un catamaran în derivă pe Dunăre, salvat de Garda de Coastă

201
Turist aflat pe un catamaran în derivă pe Dunăre, salvat de Garda de Coastă - 5c3ec933dde11cabedec0fcd4d54d50f-1373357831.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au intervenit pentru remorcarea unui catamaran care plutea în derivă pe Dunăre.
Ieri după-amiază, în jurul orei 16.30, polițiștii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Sulina au fost alertați, printr-un apel primit prin 112, că în zona localității Sfântu Gheorghe un catamaran plutește în derivă pe Dunăre, având la bord un bărbat de 41 ani.




O ambarcațiune a Gărzii de Coastă a executat misiunea de interceptare și remorcare a catamaranului până la mal, fără a fi înregistrate avarii. Cercetările au stabilit faptul că respectiva ambarcațiune cu motor de 60 CP s-a desprins de la mal, din cauza vântului puternic, fiind dusă de curenți spre Marea Neagră.


Turistul de 41 ani, domiciliat în București, se afla pe catamaran în calitate de turist și nu putea să manevreze ambarcațiunea astfel încât să o readucă în siguranță la mal.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3471 secunde