Turiști cu Alzheimer, dați dispăruți de fiu, în Mamaia. Au fost găsiți de jandarmi

1686
Turiști cu Alzheimer, dați dispăruți de fiu, în Mamaia. Au fost găsiți de jandarmi - 2d18fd74160b460c986fc4d946bcdcb1-1625484286.jpg

Articole recomandate

Un tânăr turist a cerut sprijinul jandarmilor, duminică seara, 4 iulie, în jurul orei 22.30, pentru găsirea părinților lui, ambii bolnavi de Alzheimer, care dispăruseră din fața hotelului în care erau cazați. Cei doi nu mai fuseseră văzuți de la ora 18.30, timp în care tânărul i-a tot căutat.

Tânărul le-a înmânat jandarmilor de la Gruparea Mobilă de Jandarmi „Tomis” o fotografie cu cei doi și le-a spus că aceștia obișnuiesc să se plimbe pe faleză, în zona Cazino.

Imediat au fost alertate și transmise semnalmentele și poza acestora către toate echipajele din stațiunea Mamaia și s-a pornit în căutarea acestora. Jandarmii au stabilit ca un echipaj să vină dinspre Hotel Iaki, altul pe Bulevardul Mamaia, să se ducă pe faleza spre Cazino.

După aproximativ 30 de minute, aproape de Cazino Mamaia, zona Telegondolă, părinții acestuia au fost găsiți de jandarmi și imediat l-au anunțat pe fiu. Bărbatul a ajuns în cinci minute, le-a mulțumit militarilor, și-a îmbrățișat mama și tatăl și au plecat spre locul de cazare. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6379 secunde