Ucigașul din Viile Noi, trimis în judecată. Cum și-a omorât rudele

494
2
Ucigașul din Viile Noi, trimis în judecată. Cum și-a omorât rudele - fonducigasstoica-1413823893.jpg

Articole de la același autor

Tânărul de 21 de ani suspectat că și-a omorât bunica, mătușa și vărul a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța. Anchetatorii spun că individul "a avut o atitudine nesinceră". Acesta a spus că habar nu are ce s-a întâmplat.

Și-a măcelărit rudele, le-a jefuit după care a fugit cu mașina vărului său, neavând permis de conducere, a ajuns în Cumpăna la un prieten, fost coleg de pușcărie, unde a petrecut o noapte întreagă - aceasta este povestea, pe scurt, a criminalului care a îngrozit Constanța. La trei luni după faptele îngrozitoare, Ștefan Alexandru Stoica a fost trimis în judecată și va plăti pentru crimele oribile pe care le-a comis.

Peisaj macabru

În momentul în care anchetatorii au realizat cu cine au de-a face, Stoica a devenit cel mai căutat om din țară. Sute de polițiști din toate structurile constănțene au început să-l caute, iar după nici 24 de ore a fost prins.

Între timp, polițiștii și procurorii încercau să-și dea seama cum și de ce a putut acest individ să-și ucidă cu sânge rece bunica, mătușa și vărul. Motivul a fost descoperit imediat ce au pătruns în casă: după ce i-a omorât, i-a jefuit.

"Probatoriul administrat în cauză a relevat că la data de 23 iulie, în timp ce se afla la domiciliul său din Constanța, strada Șoseaua din Vii, inculpatul le-a ucis în scop de jaf pe victimele Gher-ghina Pîrvuleț, bunica sa în vârstă de 81 de ani, împreună cu care locuia, Cristian Marius Martoiu, vărul său în vârstă de 19 ani și Paraschiva Martoiu, mătușa sa în vârstă de 58 de ani. În sufrageria locuinței au fost observate urme vizibile de răvășire, ușile și sertarele mobilierului deschise și multe obiecte aruncate pe podeaua camerei, iar pe două mese din marchiză și bu-cătărie au fost găsite două portofele din piele neagră, golite de conținut valoric, unul aparținând victimei Martoiu Cristian Marius, iar cel de-al doilea fiind model de damă", explică procurorii.

Bani furați, mânjiți cu sânge

Polițiștii au aflat faptul că vărul lui Stoica venise în vizită împreună cu fiul lui, cu o Dacia Supernova, care lipsea de la fața locului. Astfel, oamenii legii au dat mașina în urmărire și, la scurt timp, au și găsit-o. Era plină cu urme de sânge. În autoturism, anchetatorii au găsit o bancnotă de 50 de lei, murdară de sânge, provenită din pensia de 1.200 de lei a bunicii sale de 81 de ani.

"În autoturism a fost identificat un sac menajer în interiorul căruia se aflau mai multe articole de îmbrăcăminte, respectiv pantaloni scurți tip short, tricou cu mânecă scurtă, bluză de trening, un pantalon de blugi, o pereche de șosete de culoare albă, lenjerie intimă bărbătească, precum și un încărcător laptop marca Lenovo și căști audio marcă nedefinită.

Tot în interiorul autoturismului, între scaunele din față, a fost identificată o bancnotă de 50 de lei, aceasta prezentând pe una din fețe, urme biologice sub formă de stropi împroșcați, de mici dimensiuni, de culoare brun roșcat cu aspect de sânge", precizează anchetatorii.

"Cine, eu?"

Concubinul mamei lui Ștefan Stoica le-a povestit anchetatorilor că individul era violent și se certa des cu mama lui, pentru că îi cerea des bani și nu voia nici în ruptul capului să-și găsească un loc de muncă. De asemenea, Stoica era cunoscut ca având probleme cu drogurile.

La audieri, suspectul le-a spus anchetatorilor că era acasă când s-a întâmplat tragedia. De asemenea, expertiza psihiatrică a dovedit că acesta avea discernământ la momentul comiterii faptelor, suspectul fiind trimis în judecată pentru omor calificat și tâlhărie calificată. Acesta fusese eliberat condiționat din Penitenciarul Galați pe data de 14 iulie, fiind condamnat la trei ani de închisoare pentru o tâlhărie pe care o comisese pe raza municipiului Constanța. Dosarul a fost trimis către soluționare Tribunalului Constanța. 

Comentează știrea

iulia
21 octombrie 2014
locuri sigure

Cele mai sigure locuri de munca! Oferta extrem de serioasa! Asiguram din start contract legal! Deja s-au facut primele plati! Multi oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! NU este MLM! NU este joc piramidal! Castigurile sunt garantate! Cautam operatori online care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Viorel
21 octombrie 2014
jenant

E jenant sa tot postezi anuntul asta zi de zi si la ori ce ........... Te rog ai bunul simt si posteaza unde e de postat , aici e ptr. comentari pe tema articolului.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5924 secunde