Un adolescent s-a spânzurat din cauza cămătarilor

471
Un adolescent s-a spânzurat din cauza cămătarilor - streang-1339743812.jpg
Un adolescent de 17 ani a fost găsit spânzurat în spatele unei mânăstiri. Băiatul dispăruse de acasă în urmă cu o săptămână, iar apropiații spun că ar fi avut probleme după ce ar fi luat bani de la cămătari, informează RTV.net.

Tragedia s-a petrecut într-o comună ieșeană.


Oamenii legii au descoperit asupra băiatului un caiet pe care a scris un mesaj de adio prin care le cerea scuze părinților pentru gestul său: "Le cer scuze părinților de gestul făcut!".

Tatăl băiatului spune că îl dăduse dispărut de câteva zile și dă vina pe oamenii legii pentru cele întâmplate. El spune că nu s-ar fi ajuns aici, dacă polițiștii l-ar fi căutat după ce le-a semnalat dispariția.

Din primele informații, rezultă că băiatul era mort de ceva vreme, deoarece cadavrul intrase deja în putrefacție. De altfel, așa a și fost descoperit, o femeie fiind alertată de mirosul puternic.

Polițiștii au identificat victima ca fiind Ionuț Acăpriței, din satul Dobrovăț, scrie Bzi.ro. Băiatul era elev în clasa a X-a la Colegiul Tehnic "Dimitrie Leonida" din Iași și făcea zilnic naveta pentru a ajunge la cursuri. Ultima oară, Ionuț a fost văzut de părinți pe 7 iunie, când băiatul a plecat la școală. Nu s-a mai întors acasă, însă diriginta băiatului le-a spus părinților că acesta a vorbit și luni, și marți cu colegii.

Tatăl elevului sinucigaș dă vina pe polițiștii de la secția din satul său pentru faptul că acum trebuie să-și îngroape copilul. Neculai Acăpriței spune că deși el a anunțat dispariția la poliția rurală, nimeni nu s-a obosit să-l caute pe băiat, numele său nefiind nici măcar introdus în baza de date a IPJ Iași.

Polițiștii au întocmit dosar pentru moarte suspectă, iar cadavrul a fost transportat la morga IML Iași, pentru necropsie.

Vecinii din sat spun că, de când a plecat să învețe la oraș, Ionuț a intrat într-un anturaj dubios și a ajuns să se împrumute de bani la cămătari. Aceștia spun că în ultima vreme începuse să aibă probleme de comportament și chiar a băgat un surdo-mut în spital, după o bătaie.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 17 Mai 2012
Stire din Eveniment : Tragedie la Murfatlar
Pagina a fost generata in 0.3972 secunde