Un bărbat a fost lovit de tren, în timp ce făcea live pe Facebook. Cum s-a întâmplat totul

513
2
Un bărbat a fost lovit de tren, în timp ce făcea live pe Facebook. Cum s-a întâmplat totul - tren-1665752032.jpeg

Articole de la același autor

Detaliile șocante ies la iveală cu privire la incidentul de joi seară din Lugoj, în care mașina unui tânăr de 27 de ani a fost lovită de un tren cu marfă. Autoturismul unui tânăr a fost lovit de un tren marfar în timp ce el se filma și asculta manele, potrivit Gândul


Mașina unui tânăr de doar 27 de ani a fost lovită de un tren marfar, iar acum băiatul este în comă la spital.

Înainte de impact, bărbatul filma în direct pe o rețea de socializare.

Întreaga scenă a fost filmată, momentul în care se apropie de liniile la care semnalizarea funcționa și avertiza că se apropie un tren, iar mai apoi, mașina tânărului șofer a fost lovită de trenul marfar.


În timpul impactului, băiatul asculta muzică în timp ce ignora semnalele acustice și luminoase, care îl avertizau că se apropie o granitură, chiar și așa, s-a avântat peste liniile de cale ferată.

Autoturismul a fost lovit în plin de tren și aruncat la câțiva metri depărtare, tânărul de 27 de ani pierzându-și viața într-o secundă.


Comentează știrea

@1Cititor
14 octombrie 2022
Robot Automat de Cuget Liber

La CugetLiber astia sint moderni, aplica tehnologii novatoare. La rublica, de pe la altii, e Robotul AIA. Mergeti la Gandul la Amyra Garey, repetenta clasei. Sa vedem acuma la buget daca putem achizitiona o actualizare de soft sa aiba si parser semantic (adica sa inteleaga traducerea si sa semnaleze cu ROSU)

Constantean
16 octombrie 2022
Foarte tare

Șoferul e în comă la spital dar a murit în prima secundă. Cat de idioată să fii?!

Pagina a fost generata in 0.5435 secunde