Nenorocire în Valu lui Traian

Un bărbat a fost omorât de un șofer chiar pe trotuar

729
Un accident rutier deosebit de grav a avut loc, sâmbătă dimineață, în localitatea Valu lui Traian. Un bărbat a fost omorât, pe trotuar, din cauza unui șofer care a adormit la volan. Fetița conducătorului auto, de șapte ani, a fost și ea rănită și transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, dar se află în afara oricărui pericol.
Potrivit lucrătorilor Serviciului Poliției Rutiere Constanța, în jurul orei 8.50, Daniel Vasile, care se afla la volanul unui autoturism marca Skoda, cu numărul de înmatriculare B-54-VXV, și circula pe DN3, dinspre Murfatlar spre Constanța, la Km 247, în localitatea Valu lui Traian, din cauza oboselii, a adormit la volan, a părăsit partea carosabilă, a pătruns pe trotuarul din partea dreaptă, unde a lovit un autoturism Volkswagen, cu numărul de înmatriculare CT-06-NYC, ce era parcat. Acest din urmă autoturism a lovit un pieton, Constantin Militaru, de 73 de ani, ce se deplasa pe trotuar, care a fost practic strivit între gard și mașină. Omul nu a avut nicio șansă, murind pe loc.
La fața locului a fost adusă de vecini soția decedatului, căreia nu-i venea a crede că doar cu câteva minute înainte l-a trimis pe bărbatul ei până la magazin, iar acum zăcea fără suflare, pe trotuar, strivit de o mașină. Aceasta striga: "Mi-a omorât omul meu drag, omulețul meu drag…"
În accident, a mai fost rănită o fetiță de șapte ani, care se afla pe bancheta din spate a autoturismului Skoda. Aceasta a fost transportată la spital, dar se află în afara oricărui pericol. Din câte se pare, șoferul voia să ajungă în stațiunea 2 Mai, dar a fost suficientă o fracțiune de secundă, în care oboseala a pus stăpânire pe el, pentru a produce o nenorocire.
Șoferul vinovat va fi cercetat pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4114 secunde