Un bărbat care practica speed flying a decedat în Masivul Bucegi

420
Un bărbat care practica speed flying a decedat în Masivul Bucegi - salvamont-1603900618.jpg
Un bărbat care practica speed flying a decedat, miercuri, după ce a căzut de la înălţime în zona Brânei Caraimanului, victima urmând să fie coborâtă de pe munte de salvamontişti, informează Agerpres, citat de Digi24.


Potrivit datelor postate pe pagina de Facebook a Salvamont România, salvatorii din cadrul formaţiilor Buşteni şi Prahova au fost solicitaţi să intervină pentru salvarea unui parapantist care s-a accidentat după ce a căzut de la înălţime.


Salvamontiştii care au ajuns la locul accidentului au constatat însă că victima a suferit leziuni incompatibile cu viaţa.


"Din păcate, persoana ce practica speed flying a fost găsită decedată de către salvatorii montani, în zona Brânei Caraimanului. Victima va fi evacuată pe cale terestră din munte", se precizează pe pagina Salvamont Prahova.


Un număr de 16 salvamontişti din cadrul formaţiilor Buşteni, Prahova şi Azuga lucrează pentru extragerea victimei din masiv. Trupul neînsufleţit va fi preluat de Serviciul de Medicină Legală.


Conform Salvamont Buşteni, persoana decedată este un bărbat de 32 de ani din Braşov care a încercat să îşi ia zborul cu parapanta de pe Vârful Caraiman, dar a căzut câteva sute de metri pe un vâlcel spre Valea Caraimanului.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2654 secunde