Un bărbat cu certificat de nevăzător a obținut permisul de conducere cu ajutorul soției

882
Un bărbat cu certificat de nevăzător a obținut permisul de conducere cu ajutorul soției - permis-1662641890.webp

Articole de la același autor

Situaţie incredibilă în Oradea, acolo unde un bărbat care deţine certificat de nevăzător a reuşit să obţină permisul de conducere. Ajutat de partenera de viaţă acesta a reuşit să modifice actele medicale. Totul ar fi ieşit la ivelă însă atunci când cei doi au divorţat, potrivit Antena3.ro


Doi orădeni, foşti soţi, sunt judecaţi pentru fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals pentru că au măsluit rezultatul analizelor oftalmologice, astfel încât bărbatul cu probleme de vedere să-şi poată reînnoi permisul de conducere. Frauda a ieşit la iveală când cei doi au divorţat.


Întreaga poveste s-a petrecut în 2018. Orădeanul avea o ofertă pentru a se angaja şofer la o firmă de curierat în Elveţia, însă pentru acest lucru trebuia să-şi reînnoiască permisul de conducere. Numai că suferea de o problemă gravă de vedere, avea chiar legitimaţie de nevăzător, ba chiar şi dosar depus pentru a se pensiona din motive medicale.


Însă femeia a decis că nu pot pierde oportunitatea: a completat cu numele ei formularul, a obţinut avizul favorabil, pe baza controalelor sale medicale, iar apoi a şters propriul nume şi l-a trecut pe al soţului.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4244 secunde