Viața bate filmul!

Un bărbat și-a făcut harem de prostituate! Ele se vindeau pe 30 de euro, el îi băga la jocuri de noroc

25858
1

Articole de la același autor

Un bărbat din Lumina a câștigat mii de euro, timp de ani buni, de pe urma unor tinere pe care le-a convins să se prostitueze în Italia și Germania. Le promitea iubire eternă fiecăreia și le convingea să-și ofere trupul, pe stradă, la prețuri cuprinse între 30 și 100 de euro. Tinerele știau de existența celorlalte, dar tot sperau, fiecare, într-un final cu „au trăit fericiți până la adânci bătrâneți”. În timp ce ele se prostituau, bărbatul cheltuia valuta pe jocuri de noroc.

Un bărbat din localitatea constănțeană Lumina a fost condamnat de magistrații Judecătoriei Constanța la trei ani de închisoare cu executare, pentru săvârșirea infracțiunii de proxenetism în formă continuată. Mai mult, judecătorii au dispus confiscarea a peste 43.000 de euro, pe care bărbatul i-a obținut de pe urma convingerii mai multor tinere să se prostitueze în Italia și Germania.

Metoda aplicată de inculpatul constănțean se încadrează perfect descrierii realizate de specialiști traficantului de persoane „lover-boy”. Rând pe rând, le-a făcut pe femei să se îndrăgostească de el, iar atunci când acestea aflau de existența rivalelor, bărbatul le promitea că le va părăsi. Le promitea o viață fără griji materiale, iar tot ce aveau de făcut era să plece la „muncă” peste hotare, de preferință în Italia. În felul acesta, au documentat anchetatorii, constănțeanul a profitat de banii obținuți din prostituția tinerelor în perioada 2008 – 2019.

De la vânzătoare în Năvodari, la prostituată pe străzile din Italia

„În vara anului 2008, inculpatul a cunoscut-o pe persoana vătămată în localitatea Năvodari, unde aceasta lucra ca vânzătoare la un magazin.

Cei doi au început, aparent, o relaţie de dragoste, iar la scurt timp, inculpatul i-a propus persoanei vătămate să meargă în Italia în vacanţă.

Persoana vătămată a înţeles, la acel moment, că inculpatul încerca să o convingă să practice prostituţia, aspect cu care aceasta a fost de acord, fiind motivată de beneficiile materiale ce urmau a fi obţinute în scurt timp.

În aceeaşi perioadă, inculpatul se afla într-o relaţie cu o altă tânără, care se afla în Italia, unde practica prostituţia, iar o mare parte din banii obţinuţi îi trimitea inculpatului, aşa cum rezultă din tranzacţiile financiare aflate la dosar, în care se poate observa faptul că, doar prin intermediului serviciului Western Union, primise suma de 5.750 euro în cursul anului 2008.

La scurt timp, persoana vătămată a plecat în Italia cu un autoturism, stabilind ca persoana vătămată să vină cu avionul, astfel că, după câteva zile, inculpatul a aşteptat-o la aeroportul din Pisa şi a condus-o într-un camping, unde închiriase două camere”, se arată în documentația întocmită de anchetatori.

Prețurile practicate pe stradă: 50 de euro pentru un raport sexual

Proxenetul nu a pierdut timpul, chiar de a doua zi a „instruit-o” pe tânără despre faptul că va practica prostituția la stradă și „i-a prezentat tarifele pe care urma să le perceapă clienților: respectiv 50 de euro pentru un raport sexual, 30 de euro pentru 10 minute, 50 de euro pentru 30 de minute şi 100 de euro pentru 60 de minute”. Anchetatorii mai punctează că cele două „iubite” ale inculpatului, din acel moment, s-au cunoscut pe stradă, unde amândouă se prostituau și au continuat... să practice! Între timp, inculpatul s-a întors în țară, unde primea prin serviciul Western Union banii făcuți de cele două femei. „După aproximativ patru luni, în care persoana vătămată a practicat prostituţia, aceasta a constatat că este însărcinată, procedând la întreruperea sarcinii în Italia, iar după realizarea acestei intervenţii, respectiva a revenit în România, dar nu a putut locui împreună cu inculpatul, întrucât părinţii acestuia ştiau că acesta este logodit cu altcineva. Timp de câteva săptămâni, persoana vătămată s-a recuperat fizic, după care inculpatul i-a înlesnit practicarea prostituţiei la un salon de masaj, timp de aproximativ trei - patru luni, iar majoritatea sumelor obţinute le remitea inculpatului”, au mai notat magistrații. La sfârșitul lui 2019, inculpatul a convins-o pe femeie să se întoarcă în Italia, pentru a practica prostituția, ba chiar i-a promis că va întemeia o familie cu ea. Dar în aceeași perioadă, acesta a mai găsit o victimă: folosind aceleași metode de seducție, a convins încă o femeie să se prostitueze peste hotare, inițial în Germania, apoi în Italia.

Banii câștigați de femei, băgați în jocuri de noroc, la Constanța

„Inculpatul folosea sumele de bani obţinute din practicarea prostituţiei de către persoanele de sex feminin în special pentru a juca diverse jocuri de noroc, unde cheltuia, zilnic, sume cuprinse între 200 şi 300 de euro. Totodată, aşa cum reiese din declaraţiile persoanelor vătămate, inculpatul nu avea nicio ocupaţie şi nicio altă sursă de venituri în afara sumelor de bani provenite din activitatea de prostituţie desfăşurată de către acestea”, au mai concluzionat anchetatorii.

În timpul procesului, a cărui primă etapă, la Judecătoria Constanța, s-a încheiat pe 4 noiembrie, inculpatul nu a dorit să dea declarații. Acesta a fost condamnat la trei ani de închisoare și confiscarea sumei de 43.467 euro (la cursul BNR din ziua plății). Decizia nu este definitivă, poate fi contestată la instanța superioară. 



Comentează știrea

miki mouse
12 noiembrie 2022
unele femei vor sa se prostitueze nesilite de nimeni

absolut toate spun ca au fost agatate prin lover boy, s-au lasat convinse sa se prostitueze si au facut-o de buna voie - nu am auzit pe nici una sa spuna ca era amenintata cu moartea ea si familia si cu desfigurarea de ex - ceea ce evident este imposibil de crezut; dar cu politia si justitia noastra corupte si incompetente si politicienii care protejeaza proxenetismul ca si politia si justitia vad ca toata lumea in primul rand jurnalistii iau de bune minciunile astea de foarte multi ani si le perpetueaza in mod clar in interesul proxenetilor care prospera si ajung extrem de rar si numai pentru foarte putin timp acolo unde le este locul - la inchisoare

Pagina a fost generata in 0.4842 secunde