Adolescentă de 14 ani, adusă din Buzău la Constanța pentru a fi exploatată sexual!

217
Adolescentă de 14 ani, adusă din Buzău la Constanța pentru a fi exploatată sexual! - xprostituatabuzau1-1649843097.jpg
Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism Biroul Teritorial Buzău au dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore a unui inculpat cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de minori. În cauză s-a reținut faptul că, în luna decembrie 2021, inculpatul a recrutat, prin metoda loverboy, o persoană vătămată minoră, în vârstă de 14 ani, în vederea exploatării sexuale a acesteia prin determinarea la întreținerea de relații sexuale în schimbul unor sume de bani. În acest scop, inculpatul a creat conturi pe site-urile de profil, folosind în acest scop imagini ale persoanei vătămate, produse cu ajutorul unui alt inculpat. Ulterior, persoana vătămată a fost transportată în apartamente din Focșani, Constanța și Ploiești, închiriate în regim hotelier, unde persoana vătămată a fost forțată să se prostitueze în beneficiul inculpatului.

Marți, 12 aprilie, au fost puse în aplicare două mandate de percheziție domiciliară pe raza județului Buzău, în urma cărora au fost descoperite și ridicate mai multe telefoane mobile, un laptop şi 2.000 de euro.

Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Pagina a fost generata in 0.354 secunde