CRUZIME ŞI TEROARE! Mascații au descins la șapte locații unde erau mutilate animale

312
CRUZIME ŞI TEROARE! Mascații au descins la șapte locații unde erau mutilate animale - 1649322973big4-1649326854.jpg
La data de 6 aprilie a.c., polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău, au pus în executare 7 mandate de percheziție domiciliară, în județul Sălaj. 


Perchezițiile au fost efectuate la 7 locații, folosite de 3 persoane, bănuite de săvârșirea infracțiunii de efectuarea intervențiilor chirurgicale destinate modificării aspectului unui animal sau altor scopuri necurative, cum ar fi codomia, cuparea urechilor, secționarea corzilor vocale, ablația ghearelor, coltilotul ciocului și dinților.

La activități, au participat polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Zalău, cei ai Serviciului Criminalistic și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Sălaj. Acțiunea a beneficiat de sprijinul specialiștilor din cadrul Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Sălaj. Cercetările sunt continuate, urmând ca, la finalizarea acestora, să fie dispuse măsuri legale prin unitatea de parchet competentă. 


foto: Poliţia Română


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4981 secunde