S-au epuizat biletele la spectacolul Găștii Zurli, de la Casa de cultură

983
S-au epuizat biletele la spectacolul Găștii Zurli, de la Casa de cultură - gascazurli-1649327320.jpg

Articole de la același autor

Pe 2 aprilie, Gașca Zurli a pornit în primul turneu național de la începutul pandemiei, cu spectacolul „Cine este Șeful Casei?”, întrebare care se va auzi în 10 orașe din România

După doi ani de pauză, cele mai iubite personaje pleacă în țara cu cel mai nou spectacol al trupei, care ajunge la Constanța duminică, 10 aprilie, și va fi jucat, de la ora 14, pe scena Casei de cultură a sindicatelor.

Oamenii mari și piticii lor sunt invitați să pășească, după doi ani de pauză, în lumea veselă a copilăriei, acolo unde joaca rămâne limbajul iubirii dintre părinți și copii. Mirela Retegan și Gașca Zurli au pregătit o mulțime de cântece nou nouțe, pe care spectatorii le vor auzi în premieră în timpul evenimentelor. Cântece noi, jocuri noi, o poveste nouă din care toată lumea învață o lecție importantă în viața.

„După doi ani de pandemie, în premieră - Șeful Casei!  Suntem foarte entuziasmați, abia așteptam să plecăm la drum. Am pregătit un spectacol nou - nouț, cu cântece noi, cu un joc pe care-l vor învață toate familiile din România. Am creat un spectacol antrenant, în care se vor regăsi și copii, și părinții. Abia așteptam să îl jucăm, să ne întâlnim cu copiii, cu părinții, bunicii”, declară Mirela Retegan, creatoarea Găștii Zurli.

Șeful Casei este cea mai nouă producție marca Zurli, un adevărat spectacol al imaginației scris de Mirela Retegan, fondatoarea brandului care aduce culoare și bucurie în viața copiilor români de pretutindeni.

Spectacolul spune o poveste foarte simpatică și plină de învățături despre încrederea pe care părinții le-o arată copiilor lor. Modul în care este expusă povestea, specific universului Zurli, prin joc și joacă este cel care face că magia să se întâmple în sălile de spectacol.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5736 secunde