În premieră, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor, spectacolul „Steaua fără nume”

247
În premieră, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor, spectacolul „Steaua fără nume” - spectacolcasadecultura-1640026864.jpg
Marți, 21 decembrie, de la ora 19, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Constanța vor urca Diana Roman, Vlad Zamfirescu, Adrian Titieni, Andi Vasluianu, Valentin Teodosiu, Luminița Erga, Gabriel Vătavu, Eva Cosac, pentru a da viață personajelor din distribuția premierei „Steaua fără nume”, de Mihail Sebastian.

Într-un oraș de provincie de pe Valea Prahovei, o necunoscută este coborâtă din tren în gară pentru că nu are bilet. Aceasta vine de la cazinou și are asupra ei doar fisele câștigate. Profesorul Miroiu, care se află în gară în așteptarea unei cărți foarte scumpe de la București, se oferă să o găzduiască peste noapte, perioadă în care între cei doi apare o relație afectivă. Miroiu a găsit o stea invizibilă, în spatele altei stele de lângă Ursa Mare, necunoscută pe bolta cerească și nu știe ce nume să îi dea. Când află că pe necunoscută o cheamă Mona se gândește să-i dea numele ei. Dimineață apare Grig, cel cu care Mona are o relație de trei ani. Se va reîntoarce în cele din urmă în lumea lui, părăsindu-l pe astronomul visător?

Prețul unui bilet la spectacol este de 130 de lei.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3828 secunde