"Gaițele" lui Kirițescu vă vor face să râdeți în hohote

378

Articole de la același autor

Pe 2 martie, de la ora 19.00 vă puteți întâlni, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanța cu "Gaițele" lui Alexandru Kirițescu. Cu această ocazie, organizatorii vă asigură că veți râde în hohote de personaje grotești, de situații hilare, de relații absurde. Totodată, veți descoperi în "Gaițele" de pe scenă niște vampiri deghizați în ființe umane, în care s-ar putea să recunoașteți pe cineva cunoscut... dintr-o oglindă în care priviți zilnic. 


Considerată a fi una dintre cele mai valoroase comedii ale dramaturgiei contemporane românești, "Gaițele" sau "Cuibul de viespi", cum se intitula la începutul anilor ’30, are un text de mare forță dramatică care degajă o energie uriașă. Altfel spus, acesta este un spectacol cu un enorm succes, care s-a bucurat până acum de creația și palmaresul unor mari actori ai scenei și filmului românesc, un spectacol ce va putea fi văzut, și acum, într-o admirabilă distribuție. 


Ca urmare, vă vor încânta următorii actori: Maia Morgenstern, Carmen Tănase, Adriana Trandafir, Virginia Rogin, Manuela Hărăbor/ Ioana Ancea, Tudor Istodor, Diana Cavallioti, Gabriel Fătu, Doina Teodoru/Andreea Chirițescu, Ionuț Ciocia, Cosmina Dobrotă/ Mariangela Codlea. Regia artistică este semnată de Gelu Colceag. Prețul unui bilet variază între 110 și 130 lei, în funcție de locul ocupat în sală.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5233 secunde