cora Brătianu are un nou director: "Am avut acest plan, de a-mi construi o carieră în cora"

1880
cora Brătianu are un nou director:
• Dragoș Ilie preia conducerea magazinului de la Codruța Borza, care a fost numită directorul magazinului cora Lujerului din București

• Schimbările survin odată cu modificarea de management la nivelul întregului grup

Noul director al magazinului cora Brătianu este Dragoș Ilie, acesta înlocuind-o pe Codruța Borza care va ocupa funcția de director al magazinului cora Lujerului din București. Acesta va conduce operațiunile cora Brătianu la Constanța, gestionând o echipă de 200 de oameni și un plan de business al cărui obiectiv principal este consolidarea și creșterea prezenței pe piața locală.

Crescut în familia cora, așa cum îi place să afirme, Dragoș a avut în cei 11 ani de activitate în companie o ascensiune solidă datorită talentului cu care a îndeplinit diverse roluri, rând pe rând, la cora Sun Plaza (București), cora Drobeta, cora Bacău și, recent, cora Brătianu.
 
“Am avut norocul să îmi încep cariera într-o companie bine reprezentată la nivel național, așa că am profitat de orice ocazie mi s-a oferit pentru a crește. Am avut acest plan, de a-mi construi o carieră în cora, de la început și nu l-am ținut secret, iar lumea m-a sprijinit, m-a învățat, a investit încredere în mine. Îi mulțumesc Codruței Borza că m-a adoptat, fără exagerare, și îi doresc succes în noul rol de director al cora Lujerului”.

Dragoș consideră avantajoasă poziția cora pe piața constănțeană, extrem de competitivă, prin cele două hipermarketuri City Park și Brătianu și își afirmă, împreună cu prietenul și colegul lui, Cristi Năstase, directorul cora City Park, obiectivul de a crește cota de piață a cora la nivel local.

Schimbările la vârful companiei, prin numirea unei noi echipe de management, condusă de Aura Rădulescu, noul CEO al cora România, reflectă maturizarea echipei din cora România și încrederea pe care Grupul și conducerea companiei o au în echipa locală, într-un context în care este nevoie de flexibilitate în operațiuni pentru a face față cu succes provocărilor locale.
Toți oamenii avansați în funcții sunt formați în companie și și-au dovedit, în timp, competențele profesionale.

Prezentă în România din 2004, cora mizează pe dezvoltarea multicanal, care include operațiuni de Ecommerce – cora a relansat de curând site-ul său pentru cumpărături online și și-a diversificat prezența în alte marketplace-uri -, proximitate – rețeaua magazinelor cora Urban lansată anul trecut – și magazine fizice, pentru cele din urmă cora România pornind un amplu proces de remodelare. Focusul în ceea ce privește sustenabilitatea se reflectă prin dezvoltarea de programe pentru antreprenorii locali, pentru a facilita prezența la raft a produselor locale, precum și printr-o abordare complexă privind încurajarea luptei împotriva risipei alimentare, colectarea și reciclarea deșeurilor, folosirea surselor de energie verde și modernizarea magazinelor într-o manieră sustenabilă. În același timp, cora se implică în viața comunităților din care face parte prin campanii precum Luna inimilor cora, pentru a susține programe din domeniul medical, cu focus pe sănătatea copiilor, sau pe educatie, sprijinind încă de la lansare platforma Naradix.

Despre cora  România

cora România, parte a grupului Louis Delhaize, este unul dintre cele mai dinamice branduri de retail. Prezent pe piața românească din 2003, brandul operează 10 hipermarketuri în București și în marile orașe, magazinele cora Urban și platforma de e-commerce cora.ro, pe care sunt listate peste 40.000 de produse.

În 2013, prin intermediul platformei cora.ro, este lansat serviciul de livrare la domiciliu, cora devenind primul mare lanț comercial cu livrare tip drive din România. Începând cu 2020 serviciul coraExpress extinde accesul la cumpărături online, prin comenzi din aplicațiile Glovo, Foodpanda și Tazz, cu livrare în mai puțin de 60 de minute. Aplicaţia cora oferă consumatorului o experienţă îmbogăţită în magazine, o mai bună organizare a listei de cumpărături și beneficii de fidelitate.

Pe lângă asigurarea de produse și servicii de calitate la prețuri accesibile pentru clienți, cora România se implică în proiecte de educație și sănătate în comunitățile din care face parte.

Pentru a rămâne conectat la noutățile și ofertele cora puteți descărca gratuit aplicația cora din App Store şi Google Play, accesa site-ul cora.ro sau urmări conturile oficiale ale brandului pe rețelele sociale: Facebook, YouTube, Instagram, Linkedin.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9903 secunde