Agenda cu motive pentru a vă face piaţa la cora

340
Agenda cu motive pentru a vă face piaţa la cora - cora1-1609692804.jpg

Articole de la același autor

Supermarketurile cora din Constanţa sunt magazinele care vă oferă în fiecare zi preţuri mici la toate produsele de pe rafturi. Mai mult decât atât, acestea le oferă clienţilor săi o gamă largă de produse proaspete şi de larg consum: lactate-brânzeturi, mezeluri, măcelărie, băcănie, panificaţie şi patiserie, legume-fructe, produse bio, dar şi produse non-alimentare de igienă şi de întreţinere a casei la valori sub media altor supermarketuri. Pentru a veni în sprijinul clienţilor săi, cora are acum o agendă cu motive pentru ca voi, constănţenii, să mergeţi la cumpărături la ei în fiecare zi. În plus, ziua de sâmbătă este festivitate de loialitate pentru clienţii fideli. Astfel, dacă alegeţi să vă faceţi cumpărăturile la oricare dintre supermarketurile cora primiţi 20 de hiperpuncte, de patru ori mai multe decât în alte zile. Totodată, aveţi Loteria Fidelităţii, în cadrul căreia puteţi câştiga 10.000 de hiperpuncte şi produse care vin la pachet cu alte extra hiperpuncte.



De exemplu, marţi, 5 ianuarie, găsiţi orez la 4,69 lei şi mango la 2,49 lei bucata. Miercuri, în schimb, puteţi cumpăra caşcaval la 7,55 lei bucata de 300 de grame, în timp ce joi, 7 ianuarie, aveţi ocazia de a achiziţiona spată de porc fără os, la 12,99 lei pe kilogram sau mini-eclere, la preţ redus. Apoi, vineri, 8 ianuarie, aveţi cremvurşti de pui bio la doar 14 lei, plus reduceri de 15% la toate produsele bio. Pe lângă toate acestea, pe galantare vă aşteaptă pacheţele de primăvară la preţul de doar 14.28 lei.
Sâmbătă, 9 ianuarie, cartofii la plasă de cinci kilograme costă numai 7,99 lei, iar micii de vită şi porc sunt 18,99 lei kilogramul. Pentru cei care vor ajunge la shopping abia duminică, 10 ianuarie, aceştia pot găsi soluţii de curăţare la preţ redus sau piept de porc cu os degresat, la doar 16,99 lei kilogramul. De asemenea, luni, 11 ianuarie, morcovii la pungă costă doar 1,79 lei, iar kilogramul de pui este numai 9,49 lei kilogramul.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5088 secunde