Angajări la RADET Constanţa. Mai multe posturi disponibile

245
Angajări la RADET Constanţa. Mai multe posturi disponibile - angajariradet-1609692748.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanţii RADET Constanţa au anunţat organizarea mai multor concursuri pentru ocuparea unor posturi vacante. Este vorba despre un post de automacaragiu, cinci posturi de instalator sanitar şi termic, trei posturi de lăcătuş, un post de montator subansamble, două posturi de muncitor necalificat, patru posturi de operator auxiliar, un post de operator punct termic, un post de referent de specialitate, două posturi de sudor electric, 13 posturi de sudor electric şi autogen şi un post de sudor oxiacetilenă.

Candidaţii pot trimite către RADET Constanţa, prin e-mail, la adresa [email protected], o cerere de participare la interviu şi proba de lucru, document care trebuie să conţină datele de identificare, adresa de corespondenţă şi numărul de telefon pentru contact, însoţit şi de CV, o copie după cartea de identitate şi o copie a documentelor care atestă pregătirea profesională, diplome, etc.



Probele de lucru vor fi susţinute la sediul RADET Constanţa din strada Interioară nr. 4, secţia Reparaţii, după verificarea de membrii Comisiei de interviuri şi testarea cunoştinţelor şi competenţelor candidaţilor, a documentaţiilor depuse. Relaţii suplimentare pot fi obţinute la sediul RADET Constanţa, din strada Badea Cârţan nr. 14A şi la numărul de telefon 0241/616.937, interior 406, 411 sau 412 – Birou Resurse Umane.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0461 secunde