Un copil de un an a murit la spital, iar mama a fost dusă la București în stare gravă

758
Un copilaș în vârstă de un an a murit, luni, la spital, iar mama sa a fost transferată la o unitate medicală din București, în stare gravă, cu fractură de coloană cervicală. Un alt copil, de trei ani, este în continuare în stare gravă.
Cei trei au fost victimele unui grav accident de circulație, produs duminică pe drumul dintre Constanța și Mangalia, la intrare în localitatea 23 August. Potrivit polițiștilor de la rutieră, Filip Ottu, din Ploiești, aflat la volanul unei Dacii, se întorcea de pe litoral spre casă împreună cu familia. Numai că la ieșire din localitatea 23 August a pierdut controlul volanului și a intrat în coliziune cu un BMW, condus regulamentar de Marius Berca, din Târgul Jiu, care circula din sens opus. În urma accidentului, Marius Berca a fost transportat la spital în comă, unde a decedat la scurt timp. Niculina Ottu, soția șoferului, și fetițele lor Karisa și Bianca, de un an, respectiv trei ani, au ajuns la spital în stare critică.
Potrivit medicilor, una dintre fetițe a murit luni din cauza traumatismelor craniene foarte puternice, iar mama lor a fost transportată în cursul nopții de luni spre marți la Spitalul "Bagdasar" din capitală, cu fractură de coloană cervicală.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7028 secunde