Un drogat a fugit cu mașina unui taximetrist după ce l-a amenințat cu pistolul

2116
Un drogat a fugit cu mașina unui taximetrist după ce l-a amenințat cu pistolul - 64aa7466b0c15d84093c927090725409.jpg

Articole de la același autor

Un tânăr din Năvodari a amenințat cu un pistol un taximetrist, pe care l-a obligat să coboare din mașină, după care a fugit cu autovehiculul acestuia.
În cursul zilei de sâmbătă, studentul Alexandru Cătălin Chilipira, de 20 de ani, s-a urcat într-un taxi din Năvodari. Până să-l întrebe șoferul unde dorește să meargă, tânărul a scos un cuțit din buzunar și, sub amenințarea acestuia, l-a forțat pe taximetrist să se dea jos din mașină. Mai mult, ca să-l intimideze a scos și un pistol cu care a spus că-i zboară creierii dacă nu dispare, imediat, din autoturism.
Speriat, șoferul a coborât, iar tânărul a demarat în trombă cu toate că nu avea permis de conducere.
Deși în stare de șoc, taximetristul a apucat să-și anunțe un coleg despre cele întâmplate. La rândul lui, acesta a sunat la 112, iar oamenii legii au pornit pe urmele fugarului.
Polițiștii au instalat baraje la ieșirile din oraș, însă tâlharul reușise deja să fugă. Cu toate acestea, el a fost prins în mai puțin de o oră în localitatea Sibioara.
Inițial, polițiștii au crezut că au de-a face cu un bărbat care consumase alcool însă, pe parcursul interogatoriului, și-au dat seama că tânărul era mult prea amețit din cauza drogurilor consumate.
În cele din urmă, chiar el a spus anchetatorilor că etnobotanicele i-au luat mințile. Mai mult, a recunoscut că a furat taxiul deoarece intenționa să se sinucidă pentru că nu reușește să se lase de consumul drogurilor.
Alexandru Cătălin Chilipira a fost reținut și urmează să fie prezentat instanței de judecată cu propunerea de arestare preventivă. El este acuzat de tâlhărie și conducere fără permis pe drumurile publice.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.388 secunde