Un fotbalist minor al clubului Dinamo a fost înjughiat de un coleg în cantonament

1823
Un fotbalist minor al clubului Dinamo a fost înjughiat de un coleg în cantonament - clubcara-1695043681.jpg
O bătaie între doi copii se putea transforma într-o tragedie. Conflictul între cei doi sportivi minori ai clubului Dinamo București, s-a petrecut în cantonament. Cei doi fotbaliști împărțeau aceeași cameră, iar la un moment dat a izbucnit cearta, urmată de bătaie. Sportivul cel mai mic, 14 ani, s-a apărat cu o foarfecă și l-a înjunghiat, din spate, pe colegul său în omoplat.


Conform antrenorului său, înțepătura s-a oprit la doi milimetri de plămân.


“L-a înjunghiat cu foarfeca în spate. Au lipsit 2 milimetri să-i atingă plămânul”, spune antrenorul Claudiu Delcea despre elevul său care a lovit cu obiectul ascuțit, după ce fusese agresat în cameră. Unul dintre copii a participat la lotul național U15! Conform martorilor, juniorul de 14 ani, doar s-a apărat.


La data de 16 septembrie 2023, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 6 Poliție au fost sesizați, în jurul orei 01.30, cu privire la faptul că la camera de gardă a unei unități medicale s-a prezentat un minor, în vârstă de 16 ani, care prezenta urme de agresiune . Din primele cercetări efectuate de polițiștii care s-au deplasat la fața locului, s-a stabilit că, la data de 15 septembrie 2023, în jurul orei 23.00, în timp ce persoana vătămată se afla într-o cameră din incinta unui club sportiv, împreună cu un minor, în vârstă de 14 ani, pe fondul unui conflict mai vechi, și-ar fi adresat cuvinte jignitoare și s-ar fi agresat reciproc, moment în care i-ar fi fost provocate răni cu un obiect tăietor-înțepător, o forfecuță.


De asemenea, incidentul ar fi fost aplanat de alți doi minori, în vârstă de 14, respectiv 17 ani, care au transportat persoana vătămată la o unitate medicală pentru îngrijiri de specialitate, unde a rămas internată.


Cercetările sunt continuate de către Secția 6 Poliție, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe și pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs evenimentul, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.2866 secunde