TUPEU SAU PROSTIE?

Un hoț le-a spus jandarmilor că vrea să se cazeze la centrul de carantinare

281
Un hoț le-a spus jandarmilor că vrea să se cazeze la centrul de carantinare - jandarmibicicleta10apr-1586502004.jpg

Articole de la același autor

Jandarmii constănțeni au depistat, în cursul nopții trecute, un bărbat în vârstă de 50 de ani care se deplasa cu o bicicletă sustrasă și intenționa să se cazeze la centrul de carantinare din stațiunea Mamaia.

În jurul orei 00.30, un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța a observat o persoană care mergea cu o bicicletă în apropierea centrului de carantinare din stațiunea Mamaia, dinspre Năvodari spre Constanța. Acesta le-a povestit jandarmilor că pe drum i s-a stricat mașina în apropierea complexului "Lebăda" și a continuat deplasarea cu bicicleta pe care o avea în portbagaj.

În continuare, bărbatul le-a relatat oamenilor legii că pe drum i s-a spart un cauciuc și a trebuit să continue deplasarea pe jos, cărând și bicicleta cu el. Conform spuselor celui în cauză, după ce a parcurs o distanță considerabilă pe jos, acesta a obosit și a intenționat să se cazeze pentru a se odihni chiar la centrul de carantină din stațiunea Mamaia, urmând sa continue deplasarea în cursul dimineții.

În urma verificărilor făcute, jandarmii au descoperit că de fapt bicicleta a fost "împrumutată" din fața unei scări de bloc. Bărbatul a recunoscut că nu este bicicleta lui, dar a menționat că avea de gând să o returneze în ziua următoare.

Oamenii legii au întocmit procesul-verbal de sesizare, pe care l-au înaintat împreună cu mijloacele materiale de probă lucrătorilor Postului de Poliție Mamaia, în vederea continuării cercetărilor. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5066 secunde