Un microbuz cu pasageri și un autoturism s-au ciocnit. Patru victime!

1109
Un microbuz cu pasageri și un autoturism s-au ciocnit. Patru victime! - 10112017accident1-1510300837.jpg

Articole recomandate

Patru persoane au fost rănite, de dimineață, în urma unui accident în care au fost implicate un microbuz cu pasageri și un autoturism, la marginea municipiului Arad. Microbuzul, al cărui șofer nu s-a asigurat la schimbarea benzii de mers, a lovit autoturismul și s-a răsturnat pe câmp.



Accidentul a avut loc pe DJ 682, în apropiere de municipiul Arad, pe fondul unei ceți dense. Conform martorilor, șoferul microbuzului a trecut brusc pe a doua bandă de mers în aceeași direcție pentru că avea o mașină oprită în față pe prima bandă, moment în care a lovit un autoturism.

"Din primele cercetări efectuate la fața locului, s-a stabilit că șoferul unui microbuz, în timp ce conducea dinspre localitatea Zădăreni spre Arad, nu s-a asigurat la schimbarea benzii de deplasare, intrând în coliziune cu un autoturism care se deplasa regulamentar pe banda a doua a aceluiași sens de mers", a precizat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Arad, Lorena Radu.

În urma impactului, microbuzul s-a răsturnat pe câmp, unde a ajuns și autoturismul în care se aflau o femeie și un bărbat.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4362 secunde