De la Primărie, fără număr…

Un miliard de lei vechi pentru supravegherea și ungerea leagănelor din Țara Piticilor

4741
Regia Autonomă Exploatarea Domeniului Public și Privat (RAEDPP) Constanța va cheltui aproximativ un miliard de lei vechi pentru ca cineva să supravegheze aparatele de joacă din "Țara Piticilor" – amplasamentul din Parcul Tăbăcăriei.
Printr-un anunț postat pe site-ul de achiziții publice, instituția, subordonată Primăriei Constanța, solicită oferte pentru contractul "Servicii de supraveghere a echipamentelor pentru agrement și desfășurarea în deplină siguranță a activităților de joacă din incinta Parcului de distracții «Țara Piticilor», situat în Parcul Tăbăcăriei", suma pusă la bătaie fiind de 83.524 lei, fără TVA (aproximativ un miliard de lei vechi).
Potrivit caietului de sarcini, prestatorul va asigura întreținerea elementelor de joacă pentru copii prin strângerea sau ungerea unor elemente, supravegherea dotărilor (cișmele stradale, bănci de odihnă, coșuri de gunoi stradale, gard din incintă), menținerea acestora în stare de funcționare și exploatare în condiții de siguranță. Pe timp de iarnă va asigura conservarea băncilor de odihnă care vor fi demontate de pe pozițiile existente și depozitate în spații special amenajate. De asemenea vor fi supuse conservării umbreluțele și coșurile de gunoi stradal.
Firma câștigătoare va trebui să supravegheze modul de funcționare a jocurilor, să depisteze defecțiunile apărute și să le repare, să scoată din uz aparatele stricate ce nu pot fi remediate, să completeze cu nisip spațiile de joacă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4569 secunde