Polițiștii din Năvodari au tras 11 focuri de armă pentru prinderea a patru hoți

4089
Polițiștii din Năvodari au tras 11 focuri de armă pentru prinderea a patru hoți - 78e37a36af892b4760fd4219648a1c82.jpg
Polițiștii din Năvodari au fost nevoiți să tragă 11 focuri de armă pentru a prinde mai mulți suspecți care furaseră un motor de barcă.
Indivizii nu s-au supus somațiilor, încercând să fugă cu o mașină. În cele din urmă, au fost blocați și încătușați de oamenii legii. Unul dintre suspecți a reușit însă să scape, fiind dat în urmărire.
În noaptea de luni spre marți, în jurul orei 1, polițiștii din Năvodari au surprins în flagrant patru indivizi care furaseră motorul unei bărci și încercau să îl transporte.
Când și-au dat seama că poliția este pe urmele lor, suspecții au încercat să fugă, moment în care oamenii legii i-au somat și au tras mai multe focuri de armă în plan vertical. Doi dintre făptași au fost prinși și încătușați, ceilalți doi reușind să fugă în direcții diferite. Oamenii legii au pornit în urmărirea unuia dintre fugari care se urcase într-o autoutilitară Dacia și demarase în viteză. Din nou, polițiștii au făcut uz de armă, trăgând în plan vertical. Doar după 300 de metri, polițiștii au reușit să blocheze autoturismul urmărit, profitând și de faptul că șoferul fugar a pierdut controlul volanului și a intrat într-o bordură. Suspectul, identificat ca fiind Marius Matei, de 25 de ani, a fost reținut de polițiști.
Ceilalți doi bărbați prinși de oamenii legii sunt Marian Radu, de 30 ani, și Gheorghe Adrian Gurgiu, de 23 ani, ambii din satul Nuntași, județul Constanța. Cei trei suspecți sunt cercetați în stare de reținere pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, urmând a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța și instanței cu propunere de arestare preventivă.
Prejudiciul, în valoare de 1.500 euro, a fost recuperat de către polițiști și restituit părții vătămate. În cadrul acestei urmăriri, polițiștii au tras 11 focuri de armă, toate în plan vertical, nefiind înregistrate victime.
Oamenii legii continuă cercetările pentru găsirea celui de-al patrulea suspect care a participat la comiterea furtului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.707 secunde