Concurs Un mort și doi răniți grav la Valu lui Traian

411

Articole de la același autor

Un grav accident rutier a avut loc, miercuri seara, în localitatea Valu lui Traian, din județul Constanța. Un bărbat și-a pierdut viața, iar alte două persoane au ajuns în stare foarte gravă la spital, după ce mașina în care se aflau s-a izbit frontal de un tir.
Potrivit lucrătorilor Serviciului Poliției Rutiere Constanța, Setin Borali, de 40 de ani, se afla la volanul unui autoturism care se deplasa dinspre Constanța spre Basarabi. În urma primelor cercetări, s-a stabilit că, ajuns pe DN3, în localitatea Valu lui Traian, el a pierdut controlul volanului și a intrat în coliziune cu un tir parcat pe marginea drumului.
În urma impactului, mașina a fost aruncată în mijlocul șoselei. Pasagerul din dreapta, Dragoș Amititeloaiei, de 32 de ani, a murit pe loc, iar șoferul și pasagerul din spate au suferit multiple fracturi și au fost transportați cu ambulanța la Spitalul Clinic de Urgență Constanța, unde au rămas internați sub supraveghere medicală. Pentru scoaterea victimelor din mașina implicată în accidentul rutier a fost nevoie de intervenția unui echipaj de descarcerare de la Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență "Dobrogea".
După producerea accidentului de circulație, timp de aproape o oră, traficul rutier pe DN 3 a fost blocat pe ambele sensuri de mers, iar șoferii au fost nevoiți să aștepte până la finalizarea cercetărilor la fața locului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.1493 secunde