Un nou scandal în sănătate. Evaziune fiscală de aproape UN MILION de euro în comerțul cu medicamente

206
2
Un nou scandal în sănătate. Evaziune fiscală de aproape UN MILION de euro în comerțul cu medicamente - perchezitiiinjudete-1462878335.jpg

Articole recomandate

Astăzi, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul București, pun în aplicare 41 de mandate de percheziție domiciliară, în municipiul București și județele Hunedoara, Dâmbovița, Brașov și Prahova și 26 de mandate de aducere, într-un dosar privind săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală în domeniul comerțului cu medicamente.



Prejudiciu de 40 milioane lei


"Din datele și probele administrate în cauză rezultă presupunerea rezonabilă că bănuiții, începând cu anul 2008, în calitate de reprezentanți ai unei societăți comerciale, în scopul justificării achiziționării unor medicamente precum și pentru denaturarea provenienței ilicite a acestora, au creat circuite comerciale fictive, în baza cărora au solicitat rambursarea taxei pe valoarea adăugată. Astfel, bănuiții au colectat de pe piața neagră cantități mari de medicamente, pe care le-au livrat intracomunitar către beneficiari din mai multe state, prejudiciul creat fiind estimat la suma de 40.000.000 de lei", este menționat în comunicatul Poliției Române.


Persoanele vizate urmează a fi audiate la sediul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Poliției Sectorului 2.



Comentează știrea

candipharm
15 decembrie 2022
candipharm

http://candipharm.com/

MorrisLet
29 decembrie 2022
MorrisLet

https://www.hydroxychloroquinex.com/# aralen tablets

Pagina a fost generata in 0.542 secunde