Un nou tip de mesaje false a umplut internetul: "Vă rugăm să nu distribuiți, să nu accesați link-urile sau fișierele atașate"

276
Un nou tip de mesaje false a umplut internetul:
Jandarmeria Română atrage atenția cetățenilor asupra unor mesaje de tip "scam" trimise în numele instituției, scrie antena3.ro

"Am primit din partea mai multor cetățeni, din partea unor instituții, chiar și pe adresa de e-mail a Jandarmeriei Române mesaje de tip SCAM care utilizează identitatea vizuală a instituției noastre.", precizează Jandarmeria Română.


"Este vorba de o campanie de tip SCAM din partea unor persoane rău intenționate. În situația în care primiți un astfel de mesaj, în care sunt prezente multiple erori gramaticale, nu intrați în panică și nu dați curs solicitărilor din astfel de mesaje. Datele prezentate în mesaje sunt false și nu provin din partea Jandarmeriei Române. Vă rugăm să nu distribuiți, să nu accesați link-urile sau fișierele atașate din conținutul acestui tip de e-mail. De asemenea, vă sfătuim să vă informați numai din SURSE OFICIALE!" mai arată sursa citată.
sursa fotografiilor: antena3.ro


Pagina a fost generata in 0.3417 secunde