Un polițist a lovit în noaptea de Revelion cu maşina un pieton care traversa prin loc nepermis

419
Un polițist a lovit în noaptea de Revelion cu maşina un pieton care traversa prin loc nepermis - politierestrictiiamenzipolitistc-1704112840.jpg

Articole de la același autor

Un petrecăreț care se afla pe stradă în seara de Revelion a fost lovit de o mașină a Poliției.

„La data de 1 ianuarie a.c., în jurul orei 00.05, oamenii legii din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că un polițist de la Secția 5 ar fi condus autospeciala pe strada Prelungirea Liliacului și ar fi acroșat un pieton. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă. Din cercetările efectuate rezultă că pietonul, un bărbat, de 41 de ani, s-ar fi aflat pe mijlocul carosabilului. Echipajul de poliție se afla în timpul executării serviciului și nu avea semnalele acustice și luminoase în funcțiune. Accidentul s-a produs în condiții de ceață densă și vizibilitate sub 30 de metri”, au transmis reprezentanţii IPJ Constanţa.

Ei au mai menţionat că polițistul a fost testat cu aparatul etilotest și cu aparatul din dotare, în vederea stabilirii indiciilor cu privire la eventuala prezență a substanțelor psihoactive, rezultatele fiind negative.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.6851 secunde