Un preot român și unul ucrainean au băut până a fost nevoie de ambulanță

421
Un preot român și unul ucrainean au băut până a fost nevoie de ambulanță - ambulanta-1653210911.jpg

Articole de la același autor

Un incident jenant petrecut la Vaslui i-a avut protagoniști pe 2 preoți, unul român, celălalt ucrainean. Cei 2 au băut alcool până n-au mai știut de ei, iar prelatul român a ajuns la spital, pentru tratament. 


Episodul a fost descoperit după ce medicii de pe ambulanță au fost chemați în ajutor după ce unui preot din județul Neamț i s-a făcut rău pe stradă, din cauza consumului de alcool, potrivit Vremea Nouă.

În urma cercetărilor s-a stabilit că bărbatul leșinat este preot în județul Neamț și venise la Gara Vaslui, cu autoturismul personal, entru a prelua un alt preot venit din Cernăuți, Ucraina.


Numai că nu s-a întâmplat așa. Cele două fețe bisericești s-au apucat de băut alcool, în interiorul autoturismului. La un moment dat, preotului român i s-a făcut rău. Martorii au chemat o ambulanță și, în scurt timp, la fața locului a sosit un echipaj de prim-ajutor. După îngrijirile de la fața locului, preotul din Neamț a fost transportat la spital și medicii îi aplică tratamentul. Preotul ucrainean a încercat să dea explicații, dar n-a reușit.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5317 secunde